Voorkant, achterkant of vice versa: een reuzegrote “Coeur de boeuf “   1 comment

Ergens in een kleine serre begon deze tomaat te groeien, na enkele weken kreeg ze al een mooi groen-oranje kleurtje. Nog later werd ze een reuzegrote lekkernij.

De coeur de boeuf is de koning in zijn soort, niet alleen vanwege de prachtige naam, maar voornamelijk door het prachtige uiterlijk en de smaak. Mooi zacht en zoet, precies zoals een tomaat moet proeven! Het uiterlijk van de tomaat is vrij uniek, daar hij enorm is (ter grootte van het hart van een os), vaak geribbeld en een bijzonder innerlijk heeft. 

 

 

DSCN1754

 

 

DSCN1753

One response to “Voorkant, achterkant of vice versa: een reuzegrote “Coeur de boeuf “

Subscribe to comments with RSS.

  1. Prachtig,lekker en hartvormig.Sprekende foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s